Kao rukom odneseno: Pet šampona protiv peruti koji deluju nakon prve upotrebe

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 18:46

Kao rukom odneseno: Pet šampona protiv peruti koji deluju nakon prve upotrebe

To nije nešto što je lako priznati, ali svako bar jednom u životu dobije perut.

Ako ste primetili da je vaše vlasište prekriven belim pahuljicama, bilo da je to zbog centralnog grejanja, promene proizvoda za negu ili nekog drugog razloga, dobar šampon protiv peruti može pomoći. Neki od najboljih šampona protiv peruti mogu vratiti vaše vlasište u normalu za samo nekoliko dana, tako da možete zaboraviti na neprijatan osećaj svraba.

Ako je perut problem sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojim se redovno susrećete, onda znate da je bez pravog proizvoda teško da se rešite, kao i prateće crvenilo i iritaciju kože glave. Da bismo vas spasili od bacanja novca na neefikasne proizvode, pronašli smo one za koje se smatra da su najefikasniji na tržištu

Ovaj se šampon u svetu proda svake četiri sekunde, što pokazuje koliko ga potrošači vole, a na web-stranici "The Body Shop" ima više od 1200 (uglavnom vrlo pozitivnih) recenzija. Sa detoksikacijskom i umirujućom formulom, na bazi đumbira, kore breze, ekstrakata bele vrbe i meda, zaustavlja svrab i ljuštenje peruti.

Urea je sredstvo koje hidrira kožu, što ovaj šampon čini blagotvornim darom za one čije je vlasište isušeno i možda pritom svrbi. Za razliku od nekih šampona protiv peruti, ne ostavlja vašu kosu masnom i nema mirisa.

Ovaj šampon popularnog američkog brenda nije najjeftinija opcija, ali nudi formulu koja obiluje nekim od najučinkovitijih molekula (kao što je ulje čajevca, aloja, kamilica i cink pirition) za borbu protiv perutavog vlasišta. Reguliše proizvodnju sebuma te usporava stopu ljuštenja stanica kože. Odličan je odabir ako imate blagu do umerenu perut.

Neutrogenin umirujući šampon protiv peruti i svraba vlasišta dobar je odabir ako je vaša kosa sklona mašćenju. Reguliše prekomernu proizvodnju sebuma, smiruje svrab i ublažava simptome povezane s masnom peruti. Njegova nežna, ali učinkovita formula pogodna je za svakodnevno korišćenje, ali je dovoljno oprati kosu jednom da bi smanjila simptome sledećih nedelju dana.

Prema kliničkim istraživanjima proizvođača, Kelual DS smanjuje svrab za 80 posto, a perut za gotovo 90 posto. Za razliku od većine šampona koji su namenjeni svakodnevnoj upotrebi, Ducray tretman dovoljno je koristiti samo jednom nedeljno da biste postigli dugotrajne rezultate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.