Kanabis ubija ćelije raka

Izvor: Vesti-online.com, 25.Mar.2014, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanabis ubija ćelije raka

Ulje marihuane postalo je zanimlijvo istraživačima mogućih lekova za najteže bolesti još pre nekoliko desetina godina, ali je isplivalo tek ekspanzijom interneta.

Na snimku je prikazano naučno objašnjenje kako THC potpuno ubija ćelije raka iz usta dr Kristine Sančez, molekularne biologinje sa Univerzitet KompuItense u Madridu.

Lekovito delovanje ulja marihuane je zahvaljujući upravo kanabinoidima – kanabinolu i ostalim aktivnim komponentama koje sadrži kanabis, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jer oni aktiviraju receptore kanabinoida u telu, koje počinje da proizvodi endokanabinoide koji su uključeni u mnoge procese osnaživanja imunološkog sistema.

Kanabinoidi dokazano smanjuju broj ćelija raka, a upravo je ulje marihuane način na koji ćete uneti najviše kanabinoida u telo i omogućiti mu da se bori protiv bolesti raka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.