Jabuke za detoksikaciju

Izvor: NaDlanu.com, 14.Apr.2012, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jabuke za detoksikaciju

Ako si preko vikenda pretero/la s hranom ili želiš sa promeniš način ishrane na duži period i da se orjentišeš na zdraviju ishranu, možeš da pokušaš sa dvodnevnom detoksikacijskom dijetom jabukama kako bi očistilo/la organizam

Detoksikacijom čistimo organizam od toksina koji slabe imunitet i povećavaju verovatnoću bolesti, a praktikovanje detoksikacije bar dvaput godišnje važno je ako želiš da održiš zdravlje i vitku liniju. Detoksikacija odlično deluje i na kožu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koja se prilikom tog procesa takođe čisti. Ovim postupkom oteraćeš umor, stres i depresiju i poboljšati pamćenje.Detoksikacija jabukama je veoma jednostavna; dva dana jedeš samo jabuke! Možeš ih jesti koliko god želiš i na koji god način želiš: kompot, narendane sa cimetom, sok od jabuka... sve dok se, naravno, radi isključivo o jabukama. U ta dva dana smeš da piješ samo vodu ili nezaslađeni čaj i kafu.Ova dijeta može biti iscrpljujuća, pa izaberi dva dana u kojima nemaš puno obveza, jer te proces detoksikacije može iscrpeti. Ako ti je ova dijeta previše ekstremna, postoje i drugi načini za čišćenje tela od toksina, kao što su sauna i razni čajevi, a ako ti ne odgovaraju jabuke možeš ih zameniti paradajzom ili kupusom.Možda ti se ovaj postupak čini napornim, ali veruj nam - osećaćeš se kao nov/a!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.