Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Okt.2023, 15:41

Istraživanje Štade: Mentalno zdravlje Evropljana mnogo bolje

Istraživanje nemačke farmaceustske kompanije Štada, koje je obuhvatilo više od 16 zemalja među kojima je i Srbija, pokazalo je da se kvalitet mentalnog zdravlja širom kontinenta značajno poboljšao u odnosu na 2022. godinu, a prednjače građani Srbije i Rumunije, saopšteno je danas.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ko se čega najviše plaši: Srbi gubitka bližnjih, Portugalci novčanih problema

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2023

Zdravstveno istraživanje kompanije Štada, koje je obuhvatilo više od 16 zemalja među kojima je i Srbija, pokazalo je da uprkos poboljšanju mentalne stabilnosti Evropljana još uvek postoji veliki broj strahova koji ih opterećuju, a strah od gubitka bližnjih najviše plaši građane Srbije, a mnogo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.