Ispovest devojke sa dve vagine

Izvor: B92, 08.Apr.2016, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest devojke sa dve vagine

Devojka rođena sa dve materice, dva cerviksa i dve vagine, o ovom stanju je sa svojim dečkom odgovarala na pitanja korisnika društvene mreže Reddit.

Ova devojka od dvadeset i dve godine koja je želela da ostane anonimna odgovarala je na sva pitanja koja su interesovala ljude o njenom nesvakidašnjem stanju.

„Ja sam devojka u dvadesetim godinama koja je rođena sa dupliranom matericom. To sam saznala kada sam imala 16 godina, a rečeno mi je da mogu da zatrudnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u bilo kojoj materici“, započela je svoju priču ova devojka.

Na pitanje da li bi porođaj za nju bio teži i da li bi joj bio neophodan carski rez ona je odgovorila:

“Porodila bih se carski rezom jer je moja materica manje od normalne pa postoji rizik od pobačaja, ograničenog rasta bebe i prevremenog porođaja”.

Drugo pitanje se odnosilo na to da li bi prvu trudnoću mogla da iznese u jednoj materici, a drugu u drugoj.

“Čitala sam da je jedna žena dobila jednu bebu iz jedne materice, a blizance iz druge, tako da je moguće”.

Ona je takođe otkrila da ima jedan jajovod po materici i još uvek ima cikluse samo jednom mesečno.

Naravno, dosta pitanja je bilo u vezi njenog seksualnog života na koje je ona rado odgovarala.

“Moj seksualni život je dobar, a osećaj zavisi od toga u koju se vaginu penetrira. One se nalaze jedna pored druge, a pošto je leva manja, prilikom penetracije osećam bol”.

Njen dečko koji je takođe odgovarao na pitanja je izjavio da jeste drugačiji osećaj tokom seksa, ali opet, sve vagine su drugačije.

On je otkrio i kako je saznao za stanje svoje devojke: “Pre nego što smo počeli da se zabavljamo ona mi je spomenula da ima nešto što većina drugih devojaka nema, a nakon nekoliko minuta pogađanja, konačno sam otkrio o čemu je reč. Bio je to interesantan razgovor”.

Takođe je dodao i to da ne primećuje da njegova devojka ima dve vagine, ali da se prilikom odnosa trudi da “cilja” u desno jer joj to više odgovara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPOVEST ŽENE SA 2 VAGINE: Moj dečko cilja u desno jer me ta manje boli

Izvor: Kurir, 08.Apr.2016

...Ova devojka od dvadeset i dve godine koja je želela da ostane anonimna odgovarala je na sva pitanja koja su interesovala ljude o njenom nesvakidašnjem stanju.."Ja sam devojka u dvadesetim godinama koja je rođena sa dupliranom matericom To sam saznala kada sam imala 16 godina, a rečeno mi je da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.