Inovativna tehnologija za glatku kožu

Izvor: B92, 24.Jun.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inovativna tehnologija za glatku kožu

Gotovo da ne postoji dama na planeti koja se u određenoj meri nije susrela sa ozloglašenom pojavom zvanom "strije".

Čak pripadnice ženskog pola, koje su do sada uspele da se sačuvaju od njih, s pravom strahuju od svog prvog susreta sa strijama. Briga o fizičkom izgledu postaje naročito aktuelna tokom letnjeg perioda, kada je telo u većoj meri izloženo pogledima, kako na odmoru, tako i u svkodnevnim kretanjima. Postoje brojni načini borbe protiv strija, međutim većina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njih ne daje najbolje rezultate ili iziskuje puno vremena, pa žene odustaju pre nego što nastupe vidljive promene.

Osim toga, strijama su podložni kako žene, tako i muškarci, te je ova nesavršenost kože zaista opšte prisutna pojava. Srećom, živimo u uzbudljivom vremenu stalnih inovacija u oblasti nauke i tehnologije, a industrija zdravlja i lepote u neprestanom je razvoju, tako da još uvek ne moramo da se odreknemo sna o glatkoj i lepoj koži.

Čuveni evropski ekspert anti-aging i estetske neoperativne medicine prof. dr sc. med. Ioanna Batsialou predstavila je inovativni dermatološki estetski laser Candela Picoway, koji je idealno neinvanzivno rešenje za brojne estetske probleme, među kojima se izdvajaju i strije. Prednost ovog lasera ogleda se u tome što su efekti njegove primene brži i odmah vidljivi, pa je potreban i značajno manji broj tretmana u odnosu na druge lasere na tržištu. Uz to, ovaj laser može se koristiti i leti, a nelagodnost tokom trajanje terapije zanemarljiva je i svedena na minimum.

Pored uspešnog ublažavanja i uklanjanja strija, laser Picoway ima i brojne druge blagotvorne efekte na kožu. Utiče na podmlađivanje i podizanje tonusa lica, redukciju različitih sunčanih i ostalih fleka i znakova starenja. Veoma uspešno tretira ožiljna tkiva od operacija, akni i bora. Pored toga, ublažava različite nepravilnosti kože, a kao posebno svojstvo izdvaja se njegova delotvornost u uklanjanju tetovaža svih boja i pigmentacija, ali i trajne šminke. Laser Picoway dostupan je u IOANNA MediGroup klinici, ujedno i jedinoj medicinskoj ustanovi u jugoistočnoj Evropi koja ga poseduje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.