Fotografija koja je raznežila srca. Da li je on otac godine?

Izvor: B92, 05.Feb.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografija koja je raznežila srca. Da li je on otac godine?

Razlog zbog kojeg je jedan tata legao ispod kreveca svog jednogodišnjeg sina dirnuo je srca mnogih ljudi...

I kada se noćna smena na poslu završi, uloga oca vas i dalje čeka kod kuće, a za tatu Andrea Palmera, odmor nakon posla prošle nedelje nije bio važan, jer je njegov jednogodišnji sin bio u bolnici.

"Ne postoji mesto na kojem bih radije bio", izjavio je ovaj tata čija smena traje od 10 uveče do sedam ujutru.

Kada očevi postaju svesni svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nove uloge?

Maleni Ej Džej, koji ima astmu, u nedelju je primljen u bolnicu, jer je njegov nivo kiseonika bio vrlo nizak. Kada je završio s poslom, njegov posvećeni tata odvezao je svoju četvorogodišnju ćerku u vrtić, a potom požurio u bolnicu kako bi video svog mališana.

S obzirom da je bio preumoran, Andre je odlučio da odrema nekih 20 minuta i to u prostoru ispod kreveca u kome je ležao Ej Džej.

"Sestre i doktori su dolazili u posetu na svaki sat, pa nisam želeo da legnem nasred sobe i smetam im", izjavio je Andre za Today.com

Andreova supruga Ejmi (33), koja je spavala u fotelji pored Ej Džejevog krevetića, fotografisala je ovaj dirljivi prizor, a potom objavila fotografiju na društvenim mrežama.

"Ovo je fotografija čoveka koji naporno radi, a koji je pre svega posvećen svojoj porodici. Nakon završene noćne smene, on je došao u bolnicu kako bi bio sa svojim sinom. Toliko je umoran, ali opet je ovde", napisala je Ejmi, a fotografija je za kratko vreme podeljena više od 23.000 puta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.