Doktor kaže: Kovid se manifestuje i na koži

Izvor: B92, 01.Mar.2021, 21:13

Doktor kaže: "Kovid se manifestuje i na koži"

Kovid 19 je zarazno oboljenje koje, kao i druge zarazne bolesti, nameće promenu životnih navika. Kovid 19, međutim, pored obolevanja koje je najčešće blago do umereno, pa do smrtnih ishoda, modelira socijalne obrasce, radne, higijenske i druge navike, kao i mnogo toga drugog, čega često nismo ni svesni, a urezaće se u generacijsko pamćenje, piše u autorskom tekstu za B92.net dr Nina Avakumović, specijalistkinja dermatovenerologije u domovima zdravlja MediGroup.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dr Savić o godini s kovidom: Nadljudska borba i užasne vesti

Izvor: Luftika.rs, 02.Mar.2021, 19:07

Profesor sudske medicine i istaknuti član udruženja Ujedinjeni protiv kovida Slobodan Savić ukazivao je na sve probleme koji nam se dešavaju tokom pandemije. Korona je odnela neke njemu bliske i važne ljude, a nedavno se i sam suočio s virusom koji ne bira i nikog ne želi da poštedi.. Svoje iskustvo,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.