Da ostanu tamo gde im je mesto!

Izvor: Prva.rs, 30.Jul.2014, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da ostanu tamo gde im je mesto!

Iako mislite da je apsurdno nositi brushalter 24 sata, ipak je za vaše grudi korisno. Pogotovo ako ste na dijeti ili često varirate u kilaži. Vremenom koža gubi elastičnost i ne može ponovo da se skupi. Ukoliko spavate u sportskom brushalteru, pomažete svojim grudima i koži da se ne rasteže. 
Jednostavna i efikasna vežba za mišiće grudi uz pomoć koje će duže ostati čvrste i na odgovarajućem mestu. 
Da bi vaše grudi zadržale čvrstoću, tokom fizičkih aktivnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << obavezno nosite kvalitetan sportski grudnjak koji će sprečiti njihovo opuštanje. Za lepe i čvste grudi praktikujte i sledeću vežbu, koju možete da izvodite i kod kuće. Stanite licem okrenuti prema zidu i oslonite se na njega s obe ruke, koje bi trebalo da budu u visini ramena. 
Pravite pokrete kao u klasičnim sklekovima, primičite gornji deo tela ka zidu i odmičite se, savijajući i pružajući laktove. Ponovite vežbu 12 puta i radite je tri puta nedeljno.
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.