Da li je moguće povećati penis bez operacije? Ove tri metode možete pokušati kod kuće

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 09:05

Da li je moguće povećati penis bez operacije? Ove tri metode možete pokušati kod kuće

Iako se lekari slažu da je većini muškaraca koji žele veći penis potrebna pomoć psihijatara i psihologa, a ne hirurga, tri potpuno neinvazivne metode mogu pomoći kod problema u krevetu.

Mnogi muškarci bi želeli veći penis - bez obzira na to koliko su trenutno obdareni.

Studija Univerziteta u Kentakiju koja je anketirala više od 14.000 ljudi pokazala je da 45 odsto muškaraca želi duži "ponos“. Međutim, dok se neki muškarci odlučuju za operaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povećanja penisa ili penoplastiku kako bi povećali svoje samopouzdanje u tom području, to nije jedina opcija.

Plastični hirurg dr Dejvid Alesi rekao je da muškarci treba dvaput da razmisle pre nego što odu pod nož. Medicinski stručnjak je takođe upozorio da bi opsesija muškaraca veličinom penisa mogla biti simptom ozbiljnog psihičkog problema.

"Većina muškaraca koji misle da imaju mali penis zapravo ga nemaju. Studije se razlikuju, ali istraživanja sugerišu da je prosečna veličina erekcije manja od 12 do 15 centimetara. Većina muškaraca koji misle da imaju premali penis imaju sindrom penisne dismorfije i bilo bi dobro da potražimo psihijatra, a ne hirurga“, piše Daili Star.

Na sreću, postoji nekoliko nehirurških metoda koje mogu pomoći u povećanju veličine penisa.

Podrezivanje 'žive ograde'

Uređivanje stidnih dlaka može momentalno učiniti penis vizuelno većim. Uzmite makaze ili brijač i obrijajte područje oko baze penisa da biste povećali vidljivost osovine. To je verovatno najbrži i najlakši način da za nekoliko sekundi učinite da izgledate veći. Uostalom, kaže se da kuća izgleda veća sa manjom živicom.

Pilula

Jedna vrsta pilule koju možete progutati su pilule ginko bilobe, biljni lek napravljen od listova drveta koji se tradicionalno koristi u kineskoj medicini za poboljšanje pamćenja. Osnovni princip je da ginko povećava dotok krvi u penis, pa će se posebno muškarci sa lošom cirkulacijom osećati kao da imaju veći penis. Iako naučni dokazi nisu konačni, istraživači sa Univerziteta u Kaliforniji otkrili su da je ginko najefikasniji u pomaganju muškarcima koji pate od seksualnih problema kao nuspojave antidepresiva. Uvek se konsultujte sa lekarom pre nego što počnete da uzimate bilo koji lek ili dodatak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.