Ćelavost

Izvor: B92, 05.Mar.2011, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćelavost

Izgubio sam kosu. Redovno kupujem šampon, kapsule i losion i to mi ne pomaže.

Niste naveli koje losione koristite. Postoje samo dva preparata koji su naučno dokazani kao delotvorni I ne spadaju u komercialne preparate. Nažalost 30% populacije ne reaguje ni na ove losione a tamo gde je dlaka potpuno nestala nemoguće je stvoriti novi koren dlake losionom. Najbolje bi bilo da Vam dermatolog prepiše terapiju.

Dr Svetlana Đurišić, Dermatim

Odgovore lekara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ni u kom slueaju ne treba da shvatite kao postavljanje dijagnoze ili za terapiju bolesti ili drugog zdravstvenog stanja. Ukoliko mislite da imate zdravstveni problem, morate da kontaktirate nadležnog lekara na odgovarajuai naein.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.