Brojsova metoda lečenja

Izvor: Studnel.com, 13.Jul.2015, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brojsova metoda lečenja

Brojsova metoda lečenja se zasniva na otklanjanju karcinoma iz organizma unosom čajeva i sokova, a te recepte je on osmislio i odredio da osoba koja želi da se podvrgne ovoj dijeti treba da pije te napitke 21 dan ili 42 dana, u zavisnosti šta želi da otkloni iz svog organizma. On je naveo da osoba koja na ovaj način želi da se izleči mora da izbaci iz ishrane suhomesnato, sve vrste šećera, belo brašno i konzervirane namirnice.

Receptura za ovakvu dijetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << je jednostavna, a ona je 1980. godine pomogla izlečenje tumora kod 40.000 teško obolelih pacijenata. Za Brojsov sok potrebno je: 300 grama cvekle, 100 grama korena celera, 100 grama šargarepe i 30 grama rotkvica. Najbolje je ovaj napitak napraviti u sokovniku i odstraniti talog koji ostane. Preporučuje se da se pije dva litra dnevno, ali i količina zavisi od stadijuma u kome se oboleli nalazi. Brojsov čaj je takođe odličan metod izlečenja, a za pravljenje ovog napitka su potrebne četiri veoma lekovite biljke: kantarion, nana, žalfija i matičnjak. Ovaj čaj bi trebalo piti dva puta dnevno, umesto vode.


                                                                                                                           Foto: wordpress.com

Brojsova metoda je odlična i za ljude koji žele da izgube suvišne kilograme, ali uglavnom za one koji imaju dodatnih zdravstvenih poteškoća zbog svojih kilograma, jer se ovom dijetom može skinuti čak 15 kilograma za 42 dana. Ova dijeta se ne preporučuje trudnicama, tinejdžerima, deci, kao ni onima koji imaju normalnu težinu.

Ova dijeta zahteva ogromnu disciplinu i poštovanje svih pravila koje je Brojs naveo, pored napitaka koji se ne smeju zaobići. Ovakvom dijetom dolazi se do potpunog čišćenja organizma, prvenstveno creva, čime se izbacuju štetne materije. Neophodna je i svakodnevna lagana fizička aktivnost, odmaranje, masaže, eliminisanje stresa i nezdravih navika.

Izvori: najzdravijahrana.com, dijetamesecevemene.com

brojslecenjekarcinomtumorcveklacajsok

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.