Botoks i estetski zahvati kod jačeg pola: Ko u Srbiji ide na ulepšavanje VIDEO

Izvor: B92, 13.Feb.2020, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Botoks i estetski zahvati kod jačeg pola: Ko u Srbiji ide na "ulepšavanje" VIDEO

Odavno više ne važi to da samo žene posećuju kozmetičke salone. I muškarci i te kako vode računa o svom izgledu!

Pevač Dragan Kojić Keba važi za jednog od onih za koje je poznato da posećuju razne kozmetičare i podvrgavaju se tretmanima.

"Bio sam baš jutros kod svoje kozmetičarke i lepo mi je izdrenirala podočnjake i izvukla vodu. Smatram da pre nego što se dođe do operacije, da čovek treba da radi na sebi. Bitna je spoljna disciplina (razne maske, piling >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lica, tela i odgovarajućih krema) i unutrašnja disciplina (voleti sebe od glave do nokta). Koristim i saunu, ona je nešto što najbolje iščisti lice", otkiva Keba.

Poznati estetski hirurg dr Milan Colić kaže za TV Prvu da su pre 30 godina muškarci dolazili i dovodili partnerke i žene i ostavljali ih na 100 metara od ordinacije. Bilo im je nepojmljivo da se podvrgnu tretmanu i to još i plate da bi bili lepši.

"Danas, 30 godina kasnije, svaki treći pacijent je muškarac. Oni su mnogo zatevniji, mnogo teži, više ih boli, više kukaju i padaju u nesvest, ali rade sve operacije kao i žene, osim povećanja grudi (od fejs liftinga, kapaka, liposukcije, sva moguća zatezanja...)".

Doktor Colić i sam priznaje da se podvrgao kompletnom liftingu lica i liposukciji.

"Posao nas estetskih hirurga je klasična hirurgija, samo što se naši loši radovi vide, a dobri se ne vide. Evo ja sam želeo da budem zadovoljni šezdesetogodišnjak, a ne neuspeli tridesetogodišnjak, odnosno pretegnut, zategnut i karikatura."

Više o ovome pogledajte u video-materijalu:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.