Bolnička infekcija u GAK Narodni front

Izvor: Mondo, 10.Jun.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolnička infekcija u GAK "Narodni front"

Zbog bolničke infekcije od petka se u GAK "Narodni front" primaju samo visokorizične trudnice i porodilje, a posete su obustavljene. Iz "Fronta" poručuju da nema razloga za paniku.

U GAK "Narodni front" otktrivena je bolnička infekcija i na snazi su posebne mere sa ciljem sprečavanja njenog daljeg širenja - primaju se samo visokorizične trudnice i porodilje, a zabranjene su posete ležećim pacijentima.

Infekcija je otkrivena u petak 7. juna i od tada su na snazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << posebne mere.

"U konsultaciji sa sanitarnim inspektorom Ministarstva zdravlja i epidemiologom Gradskog zavoda za javno zdravlje istog dana su preduzete navedene mere, koje podrazumevaju prijem u Kliniku samo visokorizicnih trudnica i porodilja, kao i obustavu poseta ležećim pacijentima", navedeno je u saopštenju GAK "Narodni front".

Kako kažu od petka do danas nije registrovan nijedan nov slučaj infekcije, a iz te klinike obaveštavaju porodilje i javnost da "nema razloga da se širi panika, ali da je neophodno da iz predostrožnosti navedene mere ostanu na snazi još nekoliko narednih dana".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.