Bez vode nema uspešne dijete

Izvor: NaDlanu.com, 22.Jun.2013, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode nema uspešne dijete

Dolaskom leta mnoge dame otpočinju drastične dijete, ne bi li u kupaćem kostimu izgledale što atraktivnije. Međutim, većina nije svesna koliko u tome može da im pomogne obična voda.

Ako želite da smanjite unos kalorija, čaša vode pre svakog obroka može vam pomoći u tome. Imaćete osećaj sitosti, jer nećete moći da se prejedete. Voda takođe pomaže i da otklonite "zabune“ u svom telu. Jer, iako ponekad mislite da ste gladni, možda ste samo žedni.Ukoliko ne pijete dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << vode, vaš metabolizam se usporava, što proces slabljenja čini gotovo nemogućim. Ako pijete više vode, organizam je u stanju da sagori više kalorija bez osećaja umora. Nutricionisti preporučuju čašu vode odmah ujutru, na prazan stomak.Dehidratacija može da dovede do nepravilnog funkcionisanja našeg tela. Pored toga, voda je "odgovorna“ i za izgled vaše kose i kože, ali nemojte da pijete više od 2 do 2,5 litara dnevno ako vam ne prija.Kada vežbate ili se bavite nekim oblikom rekreacije, telo se kroz znoj oslobađa i štetnih materija, a da biste ubrzali njihovu eliminaciju, pomoći će vam voda.Izvor: Novosti

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.