Besplatni pregledi na jesenjem Festivalu zdravlja

Izvor: B92, 01.Sep.2014, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni pregledi na jesenjem Festivalu zdravlja

Jesenji Festival zdravlja biće održan 25. i 26. septembra u Domu omladine u centru Beograda, najavili su organizatori.

Na manifestaciji će učestvovati domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice, apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, velnes i banjski centri, etno sela i svi oni koji se bave zdravom ishranom, zvaničnom i altermativnom medicinom.

Na četiri nivoa u Domu omladine predstaviće se više od 70 izlagača, prijavljeno je 60 tema vezanih za zdravlje i zdrav >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << život, dok će u programima na bini učestvovati više od 1.500 ljudi.

Zainteresovani građani moći će da obiđu štandove izlagača i posavetuju se sa njima o održavanju dobre forme, zdravstvenog stanja i lepote.

Na nekoliko štandova biće organizovani i besplatni pregledi za građane , merenje nivoa šećera u krvi i pritiska, kontrola vida, zuba, bodi mas indeks, kompletne anazi krvi.

Ulaza na Jesenji Lili festival zdravlja je besplatan.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.