Adel demantuje da ima rak grla

Izvor: B92, 02.Nov.2011, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adel demantuje da ima rak grla

Britanska pevačica Adel demantovala je medijske spekulacije da boluje od raka grla posle otkazivanja koncerata u ovoj godini zbog operacije.

"Želimo da naglasimo da Adel ide na operaciju zbog problema sa glasnim žicama. Svi izveštaji da boluje od nečeg drugog su 100 procentno lažni", navodi se u saopštenju pevačicinog menadžmenta.

Spekulacije o njenoj bolesti pojavile su se prošle sedmice kada je Gremijem nagrađena Adel otkazala nastupe po SAD i Velikoj Britaniji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ADEL NEMA RAK GRLA

Izvor: Kurir, 02.Nov.2011

LOS ANĐELES - Britanska pevačica Adel demantovala je medijske spekulacije da boluje od raka grla posle otkazivanja koncerata u ovoj godini zbog operacije..."Želimo da naglasimo da Adel ide na operaciju zbog problema sa glasnim žicama. Svi izveštaji da boluje od nečeg drugog su 100 procentno lažni",...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.