Министарство здравља у Гази: Број убијених Палестинаца премашио 29.000

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Feb.2024, 20:15

Министарство здравља у Гази: Број убијених Палестинаца премашио 29.000

У израелским нападима на Појас Газе од 7. октобра је погинуло више од 29.092 Палестинца, саопштило је данас министарство здравља у Појасу Газе, које је под контролом Хамаса. Фото: Танјуг/AP/Hatem Ali
Повређено је више од 69.000 људи, преноси Ал Џазира.
У последња 24 сата у Гази је погинуло >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 107 Палестинаца, наведено је у саопштењу.
Израелска војска: Досад убијено око 12.000 Хамасових бораца
Израелске одбрамбене снаге саопштиле су данас да су убиле око 12.000 Хамасових оперативаца у Појасу Газе од почетка рата.
Хамас, који има око 30.000 бораца, такође има неколико хиљада оперативаца који су озбиљно рањени и нису способни за борбу, преноси „Тајмс оф Израел“.
Нешто раније, званичник Хамаса у Катару је у изјави за Ројтерс рекао да та милитантна група процењује да је изгубила око 6.000 бораца.

Huti: Britanski tanker direktno je pogođen projektilom u Crvenom moru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министарство здравља у Гази: Број убијених Палестинаца премашио 29.000 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.