123 klime za beogradske bolnice

Izvor: B92, 12.Jul.2012, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

123 klime za beogradske bolnice

Grad Beograda je zahvaljujući donatorima obezbedio je 123 klima uređaja za beogradske bolnice, saopšteno je iz Gradske uprave.

U Kliničko - bolničkom centru "Zvezdara" biće instalirano 30, u KBC "Bežanijska kosa" 19, u Gradskoj bolnici na Zvezdari 28, dok će bolnica "Dragiša Mišović" dobiti 31 rashladni uređaj.

Preostalih 15 biće postavljeno na psihijatrijskom odeljenju Kliničkog centra Srbije, iako je ova akcija prvenstveno obuhvatala kliničko-bolničke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << centre kojima upravlja Beograd.

Prikupljenim donacijama klime će u Kliničkom centru Srbije dobiti i Klinika za urologiju i endokrinologiju, Očna klinika, Infektivna klinika, Klinika za hematologiju i Urgentni centar.

Grad Beograd pozvao je uspešne kompanije i pojedince da se priključe akciiji i doniraju sredstva za kupovinu klima uređaja koji će biti postavljeni u gradskim zdravstvenim ustanovama.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obezbeđena 123 klima uređaja za bolnice

Izvor: Politika, 12.Jul.2012

 BEOGRAD - Grad Beograd je zahvaljujući donatorima obezbedio 123 klima uređaja za beogradske bolnice, saopšteno je danas iz Gradske uprave...U Kliničko-bolnički centar (KBC) "Zvezdara" biće ugrađeno 30, u KBC "Bežanijska kosa" 19, u Gradsku bolnicu na Zvezdari 28, dok će bolnica "Dragiša Mišović"...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.