Председник Вучић пожелео брзо оздрављење премијеру Израела Нетанијахуу

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jul.2023, 13:32

Председник Вучић пожелео брзо оздрављење премијеру Израела Нетанијахуу

Председник Србије Александар Вучић данас је пожелео брз опоравак израелском премијеру Бењамину Нетанијахуу, који је у суботу примљен у болницу. Фото: Танјуг/Зоран Жестић „Желим брзо оздрављење премијеру Израела Бењамину Нетанијахуу, како би могао да настави да води своју >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << земљу у овим изазовним временима. Уз добро здравље и снагу, желим Вам да још више радите на напретку Ваше земље и народа“, написао је председник Вучић на званичном Твитер налогу председника Србије.
Премијер Израела Бењамин Нетанијаху (73) је у суботу хоспитализован, али како је објављено, изаћи ће данас из болнице након што је преко ноћи остао на посматрању у медицинском центру Шеба у граду Рамат Ган, како наводи Тајмс оф Израел, због „очигледне дехидрације“.
Из његовог кабинета данас је саопштено да је накнадним медицинским тестовима утврђено да нема здравствених проблема због којих би требало да даље остаје у болници.
Selaković: Žrtve ratova ne smeju da budu zaboravljene

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Председник Вучић пожелео брзо оздрављење премијеру Израела Нетанијахуу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.