Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 15:42

Министарство здравља: Понуђена комплетна помоћ у лечењу Ненада Нинковића

Минитарство здравља саопштило је данас да је упознато са здравственим стањем Зорана Нинковића из Новог Сада, да је у последња два дана у директном контакту са породицом, односно супругом Наташом Нинковић као и да је понуђена комплетна помоћ у лечењу. Фото: Градске инфо „У циљу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сагледавања могућих решења здравственог проблема поводом којег се г. Нинковић обратио јавности ради прикупљања хуманитарне помоћи за обављање прегледа у иностранству, Министарство је консултовало обе државне здравствене установе у којима се раније лечио, односно Клинички центар Војводине и Клиничко-болнички центар Звездара. Породици Нинковић, у име Министратсва здравља и министарке лично, обратила се државна секретарка Весна Туркулов, која је понудила комплетну стручну, финансијску и све друге врсте помоћи, како би пацијенту што пре била постављена дијагноза и сачињен предлог даљег лечења“, наводи се у саопштењу Министарства здравља.
Како се наводи, у директном контакту, госпођа Нинковић је захвалила на понуђеној помоћи и саопштила државној секретарки да је одлука породице да прегледи буду обављени у Москви у установи коју су сами изабрали, за шта је прикупљен потребан износ, као и да ће породица накнадно из Москве путем друштвених мрежа саопштити име установе и резултате прегледа.
Министарво здравља остаје на располагању за све врсте помоћи г. Нинковићу и захваљује грађанима који су још једном показали висок ниво хуманости и емпатије.
Zaštita ljubimaca od spoljnih parazita je neophodna od proleća do zime

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министарство здравља: Понуђена комплетна помоћ у лечењу Ненада Нинковића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.