Пројекат „Младима кроз знање ментално здравље“ у средњим школама

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Dec.2022, 13:12

Пројекат „Младима кроз знање ментално здравље“ у средњим школама

У току је реализација пројекта “Младима кроз знање ментално здравље” који спроводе Саветовалиште за младе Дома здравља “Нови Сад” у сарадњи са Градском управом за здравство. Фото: Градске инфо Пројеком су обухваћени ученици првих разреда средњих школа, а школе које учествују >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су: Гимназија “Светозар Марковић”, Средња школа “Светозар Милетић”, Саобраћајна школа “Пинки”, Музичко-балетска школа и Школа за дизајн “Богдан Шупут”.
Циљ пројекта је пружање подршке адолесцентима да што лакше прођу кроз адолесцентску кризу која представља посебан изазов у одрастању.
Рад је организован кроз интерактивне радионице кроз које адолесценти треба да се сензибилишу и упознају са развојним задацима адолесценције, као и са факторима ризика који урушавају здраво психолошко сазревања.
ад са адолесцентима, поред осталог, подразумева и стицање знања о менталном сазревању, охрабривање и развијање спремности за предузимање конкретних мера у случају психолошке кризе.
Novi Sad rame uz rame sa evropskim gradovima – otvoren još jedan “Zimzolend“ (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пројекат „Младима кроз знање ментално здравље“ у средњим школама се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.