САД: Поздрављамо то што је Наваљни лоциран, али забринути смо за његово стање

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Dec.2023, 08:22

САД: Поздрављамо то што је Наваљни лоциран, али забринути смо за његово стање

Портпарол америчког Стејт департмент саопштио је данас да Сједињене Америчке Државе поздрављају чињеницу да је затворени руски опозициони политичар Алексеј Наваљни лоциран, али је истакао да је Вашингтон забринут за његово стање. Фото: Танјуг/he Russian Federal Penitentiary Service via AP Из >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Стејт департмента су додали да је неопходно да Наваљни моментално буде пуштен на слободу, преноси Ројтерс.
„Поздрављамо то што је господин Наваљни лоциран. Међутим, и даље смо дубоко забринути за његово стање“, навео је портпарол Стејт департмента.
Истиче се да је руска влада одговорна за оно што се дешава Наваљном у притвору.
Портпаролка руског опозиционара, који служи казну од 30 година затвора, саопштила је раније данас да је Наваљни лоциран. „Нашли смо Наваљног. Он се налази у казненој колонији 3 (ИК-3), у насељу Карп, на северу Урала, у аутономној области Јамал-Ненец. Његов адвокат га је посетио данас. Алексеј се добро осећа“, рекла је Кира Јармуш.
Putin: Oslobađanje Marinke će pomoći ruskim trupama u manevru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак САД: Поздрављамо то што је Наваљни лоциран, али забринути смо за његово стање се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.