Policajac zaprosio koleginicu na vrhu Avalskog tornja

Izvor: Blic, 09.Mar.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac zaprosio koleginicu na vrhu Avalskog tornja

Policajac Vladimir Mijić (31) odlučio je da juče svojoj devojci i koleginici Vanji Zlatković (25) pokloni divan poklon za 8. mart, zaprosivši je na vrhu Avalskog tornja. Iznenađena Vanja, čim je uspela da dođe do reči, sa oduševljenjem je prihvatila prsten i na 120. metru tornja odjeknulo je gromoglasno - „da“!

Vlada je, uz pomoć ljudi iz javnog preduzeća „Emisiona tehnika i veze", koje rukovodi Avalskim tornjem, organizovao da na nekoliko minuta ostane sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa svojom izabranicom na vrhu tornja. Doveo je do stola s ružama i šampanjcem, a zatim kleknuo i...

Zabrana pušenja pomogla

- Pošto je po novom zakonu u zgradi zabranjeno pušenje, Vanja je morala da izađe napolje kada je želela da zapali cigaretu, a ja sam to koristio da joj se malo približim. Eto, posle kažu: pušenje je štetno po zdravlje, a ja sam tako upoznao buduću ženu - kroz smeh kaže Vlada.

- Od prvog dana kada sam te upoznao, znao sam da će doći ovaj trenutak. Da li želiš da budeš moja žena do kraja života - upitao je budući mladoženja.

Posle trenutka tišine usledio je strasni poljubac, a nekoliko momenata kasnije i jedno glasno „da". Budućoj mladi su malo drhtala kolena od uzbuđenja, a kada je sela i došla sebi, ispričala je kako ju je Vlada „prevario".

- Nisam ni sanjala da će ovo uraditi. Predložio mi je da odemo do Avale da se popnemo na vrh tornja jer nikada do sada nismo bili. Međutim, kada smo se popeli i kada sam videla da je sve prazno i da smo samo mi tamo, bilo mi je sumnjivo. Ipak, kada me je zaprosio, bila sam presrećna - kaže Vanja.

Vanja, kako kaže, ne smatra 8. mart za neki poseban datum, međutim, navodi da će ga sada sa zadovljstvom obeležavati, kao i da će ovaj 2012. pamtiti zauvek. Ovaj par se, inače, upoznao krajem prošle godine u policijskoj stanici Savski venac, gde oboje rade. To je, kako kažu, bila ljubav na prvi pogled, ali su se u početku ipak samo javljali jedno drugom, da bi pre mesec i po dana otpočeli vezu.

- To je više nego dovoljno vremena da primetiš kada upoznaš pravu osobu. Ipak, moram priznati da sam išao na siguricu. Znao sam da me neće odbiti jer smo već zakazali svadbu za avgust, ali sam hteo da je iznenadim na ovako lep način. Pre nego što sam krenuo, šef me je polio vodom i rekao: „Srećno, mladoženja". Cela stanica je znala, ali je i krila od Vanje da ću je na tornju zaprositi - kaže Vlada.

Inače, ovo je druga prosidba na Avalskom tornju, a u ETV se nadaju da će ih biti još.

- Ovo je prva organizovana prosidba, ali prošle godine je jedan mladić došao ad hok i zaprosio devojku, a organizovala se i jedna svadba. Ovde je zaista lep ambijent za slične stvari i nadamo se da će ih biti još - kažu u ETV.
Pogledaj vesti o: Zakon o zabrani pušenja

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Policajac zaprosio koleginicu na vrhu Avalskog tornja

Izvor: S media, 09.Mar.2012

Policajac Vladimir Mijić (31) odlučio je da juče svojoj devojci i koleginici Vanji Zlatković (25) pokloni divan poklon za 8. mart, zaprosivši je na vrhu Avalskog tornja. Iznenađena Vanja, čim je uspela da dođe do reči, sa oduševljenjem je prihvatila prsten i na 120. metru tornja odjeknulo je...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.