Od danas zabranjeno pušenje, za kršenje zakona drakonske kazne

Izvor: MC Bor, 11.Nov.2010, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas zabranjeno pušenje, za kršenje zakona drakonske kazne

Puna primena Zakona o zaštiti stanovništva od izloženosti duvanskom dimu počeće danas, a njime je predvidjena zabrana pušenja na svim javnim i radnim mestima, piše današnji Blic.
Pušenje je u potpunosti, bez mogućnosti da se otvori posebna prostorija, zabranjeno u državnoj upravi i lokalnoj samoupravi, zdravstvenim ustanovama, svim prosvetnim, ustanovama socijalne i dečje >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << zaštite, ustanovama kulture, sportskim objektima i svim mestima gde se ljudi okupljaju i gde se održavaju sastanci, kao i u javnom prevozu.
Pušenje je zabranjeno u radnom prostoru svih medija, mestima gde se snimaju emisije, čak i ako postoje restorani ili bifei, dok, na primer, ustanove poput banaka mogu imati posebnu prostoriju.
OPŠIRNIJE >>>>>>>>>>>>>>>

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

Od ponoći zabranjeno pušenje u zatvorenom prostoru

Izvor: NaDlanu.com, 11.Nov.2010

BEOGRAD, 11. novembra 2010. (Beta) - U Srbiji je od ponoći zabranjeno pušenje u svim zatvorenim javnim prostorima i na radnom mestu, a za kršenje tog propisa kazne su 5.000 dinara za pojedince i od 500.000 do milion dinara za pravna lica. Zakona o zaštiti stanovništva od izloženosti duvanskom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.