Podneta krivična prijava protiv bivšeg upravnika Nove Skele

Izvor: N1 televizija, 08.Avg.2017, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podneta krivična prijava protiv bivšeg upravnika Nove Skele

Nakon tužbe za mobing, napetost između uprave i radnika zatvora "Nova Skela" u Padinskoj skeli kulminirala je krivičnom prijavom.

Sindikat pravosuđa Srbije podneo je prijavu protiv Milana Pavlovića, bivšeg upravnika Kazneno popravnog zavoda Beograd i sadašnjeg zamenika upravnika Specijalne zatvorske bolnice, zbog krivičnog dela nesavestan rad u službi.

Radnici tvrde da im, po nalogu Pavlovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u periodu od 2012-2015 godine nisu isplaćivani troškovi za prevoz. Donete su i prve pravosnažne presude, koje su blokirale račun zatvora “Nova Skela”, a očekuju se i presude za svih 90 tužbi.

Prethodno je 114 stražara protiv Pavlovića podnelo i tužbe za mobing i taj proces je u toku.

“Ono što mi još hoćemo s ovom krivičnom prijavom da testiramo našeg poslodavca. Na našu žalost, naš polodavac je i vlast, pa kad uputimo kritike poslodavcu kritikujemo i vlast, mada verujem da će nam poslodavac biti zahvalan što ukazujemo na ovakve ljude koji krše zakon jer se svi zaklinju u vladavinu prava, a s druge strane ova krivična prijava biće test, da vidimo da li ima nedodirljivih ili ih nema”, poručula je u Danu uživo TV N1, Slađanka Milošević, predsednica Sindikata pravosuđa Srbije.

Izvor: N1info

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Upravnik zatvora oštetio kolege

Izvor: Večernje novosti, 09.Avg.2017, 14:52

Krivična prijava protiv nekada prvog čoveka "Nove Skele". Milan Pavlović navodno nije isplaćivao prevoz PROTIV Milana Pavlovića, bivšeg upravnika zatvora "Nova Skela" (KPZ Beograd), sada zamenika upravnika Specijalne zatvorske bolnice, sindikat pravosuđa Srbije podneo je krivičnu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.