Izvor: B92, 11.Jun.2012, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto muškarci vole ženska stopala?

Muškaraca koji vole ženska stopala ima mnogo više nego što se pretpostavlja. Ona su zaobljena i osetljiva, pa još ako su lepo negovana... nema osobe koja bi im odolila.

Međutim, koji su još razlozi njihove zaljubljenosti u noge? Predstavljamo vam nekoliko njih.

Intima

Muškarci koji vole stopala ne žele samo da ih gledaju. Oni vole i da ih ljube, pa čak i ližu, kako bi se zbližili s vlasnicom istih.

Možda zvuči neverovatno, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postoje i ljudi koji imaju fetiš vezan za ne tako mirišljave, pa čak i prljave noge.

Zanimljivo je i da većina njih ne smatra senzualnom masažu stopala, jer je suviše „funkcionalna", što joj oduzima draž.

Pepeljuga

Svaka devojka koja je gledala Pepeljugu ima predstavu o tome kakav je odnos muškaraca prema stopalima, ali ne bilo kakvim, nego malim i gracioznim.

Svi muškarci su, naime, kao i princ iz Pepeljuge, vizuelna bića koja mogu da se fokusiraju na određen deo tela.

Teorije

Iako nema pravog objašnjenja zašto su neki muškarci fokusirani na stopala, postoje određene hipoteze.

Jedno „frojdovsko" verovanje upućuje da ta ljubav potiče iz osećaja stida. Možda su kao dečaci videli neku scenu seksa koja ih je postidela, zbog čega su sagli glavu ka stopalima. Tako su im stopala i seks postali povezani.

Takođe, moguće je da je reč o tome da žele da budu submisivni u vezi sa ženama.

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog čega muškarci vole ženska stopala?

Izvor: Lajk.ba, 11.Jun.2012

Muškaraca koji vole ženska stopala ima mnogo više nego što se pretpostavlja. Ona su zaobljena i osetljiva, pa još ako su lepo negovana.. nema osobe koja bi im odolila.

Nastavak na Lajk.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.