Šokirala selo: Posle 6 dana ustala iz mrtvih

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2012, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokirala selo: Posle 6 dana ustala iz mrtvih

Jedna 95-godišnja Kineskinja šokirala je meštane sela pošto je izašla iz svog kovčega šest dana nakon što su je proglasili mrtvom.

Li Sju Feng je 95-godišnja starica koja je doslovno "ustala iz mrtvih". Naime pošto je pala u kupatilu i udarila se u glavu, svi su mislili da je od udarca umrla.

Dva dana nije davala nikakve znakove života pa su komšije nabavile kovčeg da je sahrane. Kovčeg je danima držan otvoren kako bi se svi meštani, priljatelji i rodbina >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od nje oprostili.

Kada su konačno rešili da je sahrane, umesto da leži u kovčegu 95-godišnja Li je kuvala za svojim šporetom. Svi su zanemili od šoka, a starica je rekla "da se probudila iz čudnog sna i da je vrlo gladna pa da će prvo morati da ruča, a onda će se družiti s njima".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.