Za decu je potrebno dvoje

Izvor: Mondo, 21.Feb.2018, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Za decu je potrebno dvoje"

Pevačica kaže da joj je od pronalaska životnog partnera, veća želja da se ostvari kao roditelj.

Romana Panić kaže da se nalazi na prekretnici. Da je proživela mnoge stvari i imala nekoga, a zatim ponovo bila sama i da joj je majčinski instikt sada najjači.

"Roditeljstvo mi je neostvarna želja i mislim da je to izuzetno važan deo života svakog od nas. Mislim da roditeljstvo od nas pravi bolje ljude. U to sam razmišljala da uđem sama, putem vantelesne oplodnje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali kad sam shvatila koliko je teško da se žena sama suoči sa takim izazovom, odlučila sam da ne srljam. Ipak sam ja rođena iz ljubavi i u takvom okruženju odrasla, pa bih volela da sutra i moje dete to sve ima. Za decu je potrebno dvoje", kaže Romana za "Story".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.