Vučić sutra razgovara sa Metjuom Palmerom

Izvor: 011vodič.com, 04.Nov.2019, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sutra razgovara sa Metjuom Palmerom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom, saopšteno je iz Predsedništva Srbije.
Palmer je prethodnih dana bio u poseti Skoplju i Prištini.

U Prištini je Palmer između ostalih razgovarao sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem, o dijalogu o normalizaciji odnosa Srbije i Kosova i potrebi za brzim formiranjem institucija Kosova, saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je iz kabineta kosovoskog predsednika.
Američki diplomata se na Kosovu sastao sa delegacijom Srpske liste sa kojom je razgovarao o postizbornoj situaciju na Kosovu, s posebnim fokusom na nastavak dijaloga Beograda i Prištine.

The post Vučić sutra razgovara sa Metjuom Palmerom appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palmer: Važno poštovati rezultate izbora na Kosovu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Nov.2019

Specijalni izaslanik državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država (SAD), Metju Palmer ocenio je prilikom današnje posete Beogradu da je Evropska unija načinila "istorijsku grešku", odlukom da Severnoj Makedoniji i Albaniji ne dodeli datum za početak pristupnih pregovora. Palmer se na konferenciji...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.