Viz Erom od Niša do Malmea

Izvor: 011vodič.com, 22.Jan.2015, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viz Erom od Niša do Malmea

Niskotarifna avio kompanija “Viz Er” (Wizz Air) uvešće od 25. juna redovnu liniju iz Niša do Malmea u Švedskoj sa tri leta nedeljno. To će biti druga linija “Viz era” iz NIša, pošto će kompanija od 3. jula uspostaviti i liniju do Bazela.
“Uspostavljanje redovne linije ka Malmeu je veoma važno za Niš i ceo region. Nova linija će povezati naše ljude u dijaspori sa svojim porodicama u Srbiji”, rekao je gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

The post Viz Erom od Niša do Malmea appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Viz Er od juna leti iz Niša za Malme

Izvor: Press, 22.Jan.2015

Niskotarifna avio kompanija Viz Er uvešće od 25. juna redovnu liniju iz Niša do Malmea u švedskoj sa tri leta nedeljno, saopštila je ta kompanija. . "Uspostavljanje redovne linije ka Malmeu je veoma važno za Niš i ceo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.