Noćna mora svakog štrebera (VIDEO)

Izvor: B92, 19.Avg.2012, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćna mora svakog štrebera (VIDEO)

Od svih „uradi sam“ video snimaka, čini se da ovaj rad Lorin Konrad predstavlja ostvarenje najgorih snova svih knjigoljubaca.

Mlada Lorin Konrad, američka televizijska zvezda i spisateljica, u poslednje vreme poznata je po svojim „uradi sam“ video snimcima koje redovno postavlja na „YouTube“. Zahvaljujući brojnim kreativnim i jednostavnim savetima stekla je veliku popularnost.

Međutim, jedan od njenih najnovijih snimaka nije prošao slavno. Konrad je želela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da savetuje svoje gledaoce kako da naprave neobičnu kutiju za sitnice, ali su reakcije na video bile više nego negativne. Ona je snimak ubrzo izbrisala sa svog naloga, ali su brojne kopije preplavile internet, izazivajući salve besa.

Pogledajte zašto:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noćna mora svakog štrebera

Izvor: medio.rs, 19.Avg.2012

Od svih „uradi sam video snimaka, čini se da ovaj rad Lorin Konrad predstavlja ostvarenje najgorih snova svih knjigoljubaca.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.