Otac osumnjičen za zlostavljanje jer njegov devetogodišnji sin repuje o seksu, novcu i drogi

Izvor: Blic, 27.Feb.2013, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac osumnjičen za zlostavljanje jer njegov devetogodišnji sin repuje o seksu, novcu i drogi

Muškarac iz Masačusetsa osumnjičen je za zlostavljanje svog devetogodišnjeg sina, koji se pojavio u eksplicitnom spotu objavljenom na "Jutjubu". Maloletni Lui Rivera Džunior repuje o dizajnerskoj odeći, drogi i prostitutkama.

Dečakov otac Luis Rivera smatra da njegov sin ne pokazuje loše vaspitanje u spotu, jer je u pitanju gluma. On kaže da scene u kojima se dečak vozi "ferarijem", udara žene po zadnjici i baca novčanice u vazduh, nisu problematične.

- Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obožavam svog sina. On ne radi ništa loše. Niti pije, niti se drogira. Dok drugi klinci maltretiraju i ubijaju vršnjake, on samo peva i nije povredio nikog - rekao je Luis Rivera za "Boston Herald", nakon što je policija protiv njega podnela žalbu povodom zlostavljanja i zapostavljanja deteta.

U spotu se vidi kako Lui Džunior razbacuje novac, pleše sa devojkama koje su od njega starije nekoliko puta, i naziva sebe "kokainskim kaubojem", dok repuje o "Gučiju" i "Luj Vitonu".

- Ne razumem zašto su svi zabrinuti. Mali je talentovan za repovanje i sledi svoj san, baš kao što je Muhamed Ali želeo da postane bokser. On radi ono što želi, ne treba da ga osuđuju zbog toga - rekao je Luis Rivera.

Na pitanje novinara zašto je dozvolio maloletnom sinu da udara žene po zadnjici, on je rekao da je u pitanju isti gest koji koriste bejzbol igrači kada poentiraju, i da to nije ništa loše. Otac je istakao da je njegov sin dobar učenik i talentovani sportista.

Međutim, vlasti smatraju da se stvar uveliko otrgla kontroli. Posebno zbog činjenice da Lil Pupi, kako glasi Luijev pseudonim, već nastupa po klubovima sa Frenč Montanom, reperom i osnivačem produkcijske kuće "Cocaine City Records". Dečak za jedan nastup zaradi 7.500 dolara.

"Imam novca u banci, mogao bih da podnesem gubitak ili dva. Vozim se na zadnjem sedištu, jer tako rade šefovi", kaže Lui Džunior u pesmi.

VIDEO > Ovako repuje Lil Pupi:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Klinac repuje o prostitutkama i drogi

Izvor: medio.rs, 27.Feb.2013

Otac maloletnog Lila Pupija osumnjičen je za zlostavljanje sina zbog eksplicitnog spota

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.