Pogledajte: Neuspeli hemijski eksperiment u školi

Izvor: Blic, 21.Maj.2013, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Neuspeli hemijski eksperiment u školi

U jednoj srednjoj školi u Škotskoj, tokom eksperimenta na času hemije, profesor se tokom demonstracije uticaja prirodnih gasova na vatreni plamen, malo preračunao i završio lekciju mokar.

Jedan od učenika je snimao ovaj eksperiment, i na videu se jasno vidi profesor kako sa jednim đakom pali prirodni gas, koji se podiže ka plafonu učionice.

U početku je sve išlo po planu i eksperiment je bio pod kontrolom, sve dok profesor nije odlučio da zapali gas koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nakupio na plafonu učionice, koji je kada se rasplamsao upalio i protivpožarne prskalice, koje su prevremeno prekinuli nastavu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte: Kad hemijski eksperiment u školi krene naopako

Izvor: Blic, 21.Maj.2013

U jednoj srednjoj školi u Škotskoj, tokom eksperimenta na času hemije, profesor se tokom demonstracije uticaja prirodnih gasova na vatreni plamen, malo preračunao i završio lekciju mokar...Jedan od učenika je snimao ovaj eksperiment, i na videu se jasno vidi profesor kako sa jednim đakom pali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.