UŽAS Albanac napao srpske košarkaše!

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS Albanac napao srpske košarkaše!

Kadetska reprezentacija Srbije doživela je pravi horor na ulicama udina, gde se nalaze na Evropskom prvenstvu, kada ih je nožem napao Albanac!
Incident se dogodio u četvrtak veče kada si igrači krenuli u obilazak grada, a sve to je potvrdio potpredsednik KSS Igor Rakočević.
Govorio je svašta, da je Kosovo Albanija, a ne Srbija… >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Deca su se sportski ponašala, rukom su mu pokazali da se skloni, ali je on postao još agresivniji, sišao je sa bicikla i počeo da ih juri nožem. Deca su uspela da pobegnu i da se zatvore u hotel. Dosad nije postojalo nijedno lice koje bi vršilo obezbeđenje naših igrača, ni u gradu ni u hotelu. Obratićemo se našoj ambasadi kako bismo dobili zaštitu – rekao je Rakočević za B92.

The post UŽAS Albanac napao srpske košarkaše! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanac vređao mlade košarkaše Srbije u Udinama i jurio ih nožem

Izvor: RTS, 15.Avg.2019

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Igor Rakočević rekao je za Blic da se u Udinama dogodio incident kada je jedan Albanac istrčao pred mlade srpske košarkaše i počeo da ih vređa. . Mladi košarkaši Srbije nalaze...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.