Albanac vređao mlade košarkaše Srbije u Udinama i jurio ih nožem

Izvor: RTS, 15.Avg.2019, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanac vređao mlade košarkaše Srbije u Udinama i jurio ih nožem

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Igor Rakočević rekao je za Blic da se u Udinama dogodio incident kada je jedan Albanac istrčao pred mlade srpske košarkaše i počeo da ih vređa.
Mladi košarkaši Srbije nalaze se na Evropskom prvenstvu u Udinama, gde su danas imali pola sata slobodnog vremena.

Igor Rakočević je rekao da su oni izašli da prošetaju kada je naišao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedan Albanac na biciklu i počeo da ih vređa.
"Govorio je 'No Srbija, Kosovo – Albanija'. Momci su mu pokazali rukom da se skloni. On se nije pomerio, već je počeo još jače da proziva i provocira. Dečaci su se tada okupili oko kapitena", ispričao je Rakočević za Blic.
Istakao je da je tada taj Albanac sišao sa bicikla i počeo da ih juri nožem.
"Momci su se toliko uplašili, razbežali i došli do hotela. Srećom, niko nije povređen. Slučaj je prijavljen policiji", rekao je Rakočević.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rakočević za RTS: Momci su pod stresom, pametno su postupili

Izvor: RTS, 15.Avg.2019

Mladi košarkaši Srbije večeras su napadnuti u Udinama od strane muškarca, za kojeg se sumnja da je albanske nacionalnosti. On je uzvikivao da je Kosovo Albanija, a ne Srbija, a zatim ih jurio nožem. Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Igor Rakočević rekao je za RTS da su momci pametno...

Nastavak na RTS...

Rakočević: Albanac nožem pretio mladim srpskim košarkašima u Udinama

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Avg.2019

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Igor Rakočević rekao je večeras da je jedan Albanac nožem pretio mladim srpskim košarkašima u Udinama, gde se nalaze na Evropskom prvenstvu...Kako je Rakočević rekao za Blic, on je mladim srpskim košarkašima dok su šetali prišao na biciklu i počeo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.