USKORO KRAJ EPIDEMIJE U Crnoj Gori još jedan dan bez novoobolelih

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2020, 10:10

USKORO KRAJ EPIDEMIJE U Crnoj Gori još jedan dan bez novoobolelih

U Crnoj Gori ni danas nije zabeležen nijedan novi slučaj zaraze od virusa Kovid-19, a ukoliko do utorka, 2. juna, ne bude bilo novih slučajeva, mogao bi da se proglasi kraj epidemije.
To je ranije najavio direktor crnogorskog Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša, prenosi podgorički portal Vijesti.
U poslednja 24 sata testirano je 79 osoba, od kojih nijedna nije zaražena korona virusom, a dodaje se i da u Crnoj Gori i dalje nema aktivnih slučajeva infekcije.
The post USKORO KRAJ EPIDEMIJE U Crnoj Gori još jedan dan bez novoobolelih appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skoro 9.000 novih slučajeva zaraze korona virusom u Rusiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jun.2020

U Rusiji je za poslednja 24 sata registrovano skoro 9.000 novih slučajeva infekcije korona virusom, a od početka epidemije registrovano je više od 511.000. Krizni štab je danas saopštio da je novih slučajeva 8.987, što je maksimalan broj od početka juna. Za dan je izlečeno 8.220 pacijanata,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

U Novom Pazaru još pet novozaraženih

Izvor: SandzakPress.net, 12.Jun.2020

Prethodna tri dana u Novom Pazaru je registrovano pet novozaraženih osoba korona virusom, a u Tutinu četiri, saznaje radio Sto plus. Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Novom Pazaru ukupan broj zaraženih u ovom gradu je 153, a u Tutinu 50. Direktor ove ustanove Šefadil Spahić rekao je ranije da...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.