Teodosić: Nikad u Zvezdu! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić: Nikad u Zvezdu! – MaxBet Sport

Proteklog leta navijači Crvene zvezde su se nadali Milošu Teodosiću. Činilo se u jednom trenutku da je stvar gotova, da će dečački san da postane java. Međutim, ni ovog puta nije stigao na Mali Kalemegdan. Potpisao je trogodišnji ugovor sa Virtusom iz Bolonje i razočarao armiju navijača crveno-belih.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Virtusa proitiv Venecije je 1.52. Utakmica italijanskog Palakanestra igra se u nedelju od 21 čas.
Nekadašnji plej FMP-a, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Olimpijakosa, CSKA i Los Anđeles Klipera u emisiji “Teme do arene” na Arena Sport govorio je o letošnjoj Teomaniji.
Sad više nije realno da ikad zaigram za Crvenu zvezdu. Neke stvari koje su se dešavale u poslednjim finalima ABA lige su stvari koje ja ne mogu da prihvatim, i mislim da se ne bih snašao u takvim uslovima – istakao je Teodosić.
Ako su se navijači Zvezde nadali da bi ipak mogli da Tea vide u voljenom dresu, posle ove izjave čini se da je na te glasine stavljena tačka.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Iskusni plej nije igrao za Srbiju na Mundobasketu u Kini. Već na početku priprema u meču sa Litvanijom u Beogradu povredio se na startu utakmice. Obnovio je povredu pete i još nije debitovao za novi klub u šampionatu Italije i Evrokupu.


The post Teodosić: Nikad u Zvezdu! – MaxBet Sport appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.