Reper Andre 3000 kao Džimi Hendriks?

Izvor: Blic, 08.Jul.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reper Andre 3000 kao Džimi Hendriks?

Reper Andre 3000, član grupe "Outkast", mogao bi da igra glavnu ulogu u filmu o legendarnom gitaristi Džimiju Hendriksu.

Reper, čije je pravo ime Andre Bendžamin se dovodi u vezu sa ovim filmom još od 2004. kada je izjavio da bi voleo da predstavi dve Hendriksove "strane".

"Džimi je bio lud na sceni, ali van scene je bio veoma smiren", rekao je tom prilikom Andre 3000.

Glasine o snimanju filma o Džimiju Hendriksu kruže već nekoliko godina, ali niko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do sada nije zvanično potvrdio tu informaciju.

Glumac Lorens Fišburn i muzičar Leni Kravic su ranije spominjani kao mogući akteri filma, dok je Džejson Derulo otkrio da je odbio da igra slavnog muzičara.

Povezane vesti: Džimi Hendriks umro zbog previše crvenog vina?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andre 3000 kao Džimi Hendriks?

Izvor: B92, 08.Jul.2011

Reper Andre 3000, član grupe Outkast, mogao bi da igra glavnu ulogu u filmu o legendarnom gitaristi Džimiju Hendriksu...Reper, čije je pravo ime Andre Bendžamin se dovodi u vezu sa ovim filmom još od 2004. kada je izjavio da bi voleo da predstavi dve Hendriksove "strane"..."Džimi je bio lud na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.