Rad ostao bez trenera uoči meča sa Partizanom

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rad ostao bez trenera uoči meča sa Partizanom

“Građevinari” su ostali bez trenera. Dva dana uoči susreta sa crno-belima, u petom kolu Superlige Srbije, Bogdan Korak je odlučio da napusti Banjicu. Tako je nastavljena tradicija koja traje poslednjih godinu dana, da se nijedan trener nije duže zadržao na klupi Rada. Posle Zorana Milinkovića, Slađana Nikolića, Dragana Stevanovića, Zvezdana Miloševića, otišao je i Bogdan Korak.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,15 na igru 0-2 u meču Partizan – Rad. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Nije se moglo. Ne bih više ništa komentarisao. Za jedne i druge je bolje da neko drugi pokuša da napravi što sam rekao. Sa pojačanjima koja su stigla i sa onima koji će doći, Rad će biti među osam ekipa, što je i cilj. Nadam se da ću vrlo brzo imati ponude iz inostranstva i nastaviti trenerski posao – rekao je Korak za “Žurnal”.
Otkako je Bogdan seo na klupu “građevinara”, ovaj klub je zabeležio četiri pobede, tri remija i dva poraza.
Samo je meč sa Vojvodinom bio katastrofalan, ali Novosađani su se isto poneli i prema Radniku nedelju dana kasnije. Ostaje žal što nismo pobedili u Subotici, jer je to bio jedan od boljih mečeva Rada u poslednjih nekoliko godina. Ponosan sam na urađeno – zaključio je Korak.
Za sada nije poznato ko će da vodi ekipu u nedelju od 19 časova u Humskoj.

The post Rad ostao bez trenera uoči meča sa Partizanom appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić,   Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

KRAJ SAGE Klubovi se dogovorili, još samo Nejmar da kaže DA

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019

Saga je, izgleda, završena. Mundo Deportivo piše da su Real i Pari Sen Žermen postigli dogovor oko transfera Nejmara. Preostaje još jedna “sitnica”, a to je da Brazilac pristane da ode u Madrid.. Na meču Selta – Real, naša kladionica nudi kvotu 2.70 za igru 2-2.. Taj završni korak, ma koliko...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.