Premijer Vučić se danas sastaje sa fado pevačicom Marizom

Izvor: Press, 03.Jun.2014, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer Vučić se danas sastaje sa fado pevačicom Marizom

Svetski poznata fado diva biće počasna gošća u pesmi koju Slobodan Trkulja i Balkanopolis centar, u okviru EXITAID programa, snimaju u cilju podrške ugroženima od poplava u Srbiji, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

U toj pesmi i video spotu učestvovaće mnogobrojne svetske ličnosti koje žele da pomognu Srbiji, a pored Marize, učešće su potvrdili i Metropol orkestar iz Holandije, ruska zvezda Pelageja, Dejvid Rouds gitarista Pitera Gebrijela, kao i mnogi drugi.

Pesmu će, uz Trkulju, producirati Marko Milatović i dobitnik Gremi nagrade Čed Blejk.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se sastao sa fado pevačicom Marizom (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jun.2014

Premijer Srbije sastao se danas sa poznatom fado divom, koja će biti počasna gošća u pesmi koju Slobodan Trkulja i Balkanopolis centar, u okviru EXITAID programa, snimaju u cilju podrške ugroženima od poplava u Srbiji

Nastavak na Telegraf.rs...

A od premijera: čokoladice! Vučić spremio poklon za Marizu

Izvor: Blic, 03.Jun.2014

Svetski poznata fado diva Mariza doputovala je u Srbiju. Ona će, kao specijalna gošća festivala Egzit snimiti pesmu i spot sa Slobodanom Trkuljom u znak podrške ugroženima u poplavama...Mariza, miljenica domaće publike, srela se i sa premijerom Aleksandrom Vučićem. Ona je izrazila želju da pomogne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.