Kafić u kojem gosti odredjuju cene

Izvor: S media, 13.Jan.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kafić u kojem gosti odredjuju cene

Vlasnik jednog kafića u Pragu došao je na nekonvencionalnu, ali veoma uspešnu ideju kako da napuni svoj lokal - da pusti goste da sami odredjuju cene pića i jela.

"Nisam imao mušterije, niti sam mogao da privučem nove, pa sam morao nešto da smislim. Sada je svakog dana puno", kaže 42-godišnji Ondrej Lebovski, vlasnik kafića "Big Lebovski", prenose strane agencije.

Gosti ovog lokala sami odredjuju cenu pića, hrane, pa čak i suvenira, postera, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << knjiga, igračaka i kutija šaha koji se tu prodaju.

Novi džin biće od voća iz Beograda

Lebovski, koji je svoj kafić nazvao po kultnom filmu braće Koen, primenjuje svoj novi "cenovnik" od avgusta.

Od tada više nema problema sa mušterijama niti razmišlja o zatvaranju lokala.

"Gosti se trude da budu korektni, neki daju više, neki manje", objašnjava Lebovski koji u svom kafiću nudi i koktel "Beli Rus", omiljeno piće junaka filma Big Lebovski koga igra Džef Bridžiz.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kafić u kojem gosti određuju cijene

Izvor: Capital.ba, 13.Jan.2011

PRAG, Vlasnik jednog kafića u Pragu došao je na nekonvencionalnu, ali veoma uspješnu ideju kako da napuni svoj lokal - da pusti goste da sami određuju cijene pića i jela. 'Nisam imao mušterije, niti sam mogao da privučem nove, pa sam morao nešto da smislim. Sada je svakog dana puno', kaže 42-godišnji...

Nastavak na Capital.ba...

Kafić u kojem gosti sami određuju cene pića

Izvor: SrbijaNet.rs, 13.Jan.2011

Vlasnik jednog kafića u Pragu došao je na nekonvencionalnu, ali veoma uspešnu ideju kako da napuni svoj lokal da pusti goste da sami odredjuju cene pića i jela.- "Nisam imao mušterije, niti sam mogao da privučem nove, pa sam morao

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Kafić u kojem gosti sami određuju cene pića

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jan.2011, 01:04

Vlasnik jednog kafića u Pragu došao je na nekonvencionalnu, ali veoma uspešnu ideju kako da napuni svoj lokal - da pusti goste da sami određuju cene pića i jela..."Nisam imao mušterije, niti sam mogao da privučem nove, pa sam morao nešto da smislim. Sada je svakog dana puno", kaže 42-godišnji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.