Pokloni samo za čitateljke MONDA!

Izvor: Mondo, 12.Apr.2013, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokloni samo za čitateljke MONDA!

U susret specijalnoj projekciji filma "Utočište" pripremili smo poklone samo za dame - ulaznice za Ladies Night, a glavna nagrada za najpopularniji komentar biće dva kozmetička i estetska tretmana lica.

Prvi Ladies Night biće organizovan u četvrtak od 20 časova u bioskopima Cineplexx Delta city Beograd i Plaza Kragujevac, a tokom njega će biti specijalno prikazan film "Utočište". Uzbudljiva i napeta priča >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << o borbi jedne žene da ponovo zavoli, "Utočište" je zasnovano na romanu Nikolasa Sparksa, najprodavanijeg autora koji stoji iza hit filmova "Beležnica" i "Dragi Džon". Svako ko kupi kartu dobiće magazin "Grazia" i piće "Somersby".

Međutim, čitateljke MONDA imaju priliku da osvoje po dve ulaznice za Ladies Night tako što će ispod ove vesti u vidu komentara odgovoriti na pitanje: šta je pravo žensko utočište?

Dve autorke komentara koji do četvrtka u podne prikupe najviše "lajkova" pored ulaznica osvojiće i po jedan vredan kozmetički i estetski tretman lica u beogradskom salonu Dermavita. Još ukupno 15 popularnih komentara, po našem izboru, dobiće po dve ulaznice za Ladies Night u Beogradu i Kragujevcu.

Ne zaboravite da ostavite svoj e-mail u polju predviđenom, jer ćemo tim putem dobitnice obavesiti o načinu na koji mogu da preuzmu nagradu. Takođe, imena svih dobitnika objavićemo u četvrtak na našem Twitter nalogu @Mondo_zabava.

Dakle, drage dame - šta je pravo žensko utočište?

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Prvi Ladies night u bioskopima „Cineplexx”

Izvor: ItRešenja.com, 12.Apr.2013

Ladies night u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu i „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu, prvo veče namanjeno lepšem polu, održaće se 18. aprila u 20 časova. Posetiteljke, ali i posetioci, ovih bioskopa će moći među prvima da pogledaju film …The post Prvi Ladies night...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.