Pogledajte novi spot Ledi Gage!

Izvor: Kurir, 19.Avg.2013, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte novi spot Ledi Gage!

Promocija je bila vrlo provokativna i Gaga je svakako privukla željenu pažnju. Prateći taj trend i u spotu se pojavljuje bez mnogo šminke i u za nju neočekivano, prirodnom izdanju

Lejdi Gaga se krupnim koracima vraća na muzičku scenu. Posle promotivnih fotografija i nekoliko kontroverznih video snimaka objavila je i spot za pesmu "Applause".

Promocija je bila vrlo provokativna i Gaga je svakako privukla željenu pažnju. Prateći taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << trend i u spotu se pojavljuje bez mnogo šminke i u za nju neočekivano, prirodnom izdanju.

I ovu priliku iskoristila je da ispromoviše svoje skoro golo telo, a pored toga i da se pojavi u morbidnim scenama kao što je njena glava na telu crnog labuda.

Uživajte u Gaginom novom spotu:

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.