PREPELIIIIIČ Kecmanov duh ušao u Slovenca (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREPELIIIIIČ Kecmanov duh ušao u Slovenca (VIDEO)

Drama, triler završnica u Badaloni. Huventud je u trećem kolu Evrokupa pobedio na svom terenu Darušafaku sa 85:82 posle čudesnog koša slovenačkog reprezentativca Klemena Prepeliča.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Crvene zvezde u Tel Avivu protiv Makabija je 4.30. Meč se igra u četvrtak od 20.05.
Gosti iz Istanbula su imali napad za pobedu, kod rezultata 82:82. Promašili su šuz za tri pona, lopta je došla do iskusnog beka koji je u poslednjim trenucima >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << skoro od svog koša izbacio loptu, koja je na oduševljenje domaćih navijača ušla u koš, za veliki trijumf španskog kluba.
Usledilo je veliko slavlje navijača domaćeg tima. Ova luda trojka podsetila nas je na čuveni koš Dušana Kecmana u finalu plej-ofa ABA lige protiv Cibone u Zagrebu pre više od devet godina.
Klemen Prepelic, señores. pic.twitter.com/oPFS4QqGE4
— Quique Chust (@quiquechust) October 16, 2019

Članak PREPELIIIIIČ Kecmanov duh ušao u Slovenca (VIDEO) se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.

The post PREPELIIIIIČ Kecmanov duh ušao u Slovenca (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Prepelič kao Kecman, trojkom sa svoje polovine srušio Darušafaku (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Okt.2019

Kakva završnica večeri u Evrokupu! Grupa C podarila nam je tri meča "za srčku", pošto su svi rešeni bukvalno u poslednjim minutima. Najzanimljivije, ipak, bilo je u Badaloni gde je domaći Huventud došao do pobede na potpuno neverovatan način - 85:82. Čitav meč Huventud i Darušafaka igrali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.