Osvojio milion funti i odmah pozvao šefa da da otkaz

Izvor: Blic, 19.Jun.2011, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvojio milion funti i odmah pozvao šefa da da otkaz

Nakon što je na lotou osvojio milion funti, Britanac Glen Kristi je ostvario ono o čemu mnogi maštaju - pozvao je svog šefa i demonstrativno dao otkaz. "Možeš da nabiješ svoj posao u d...!", uzviknuo je svom šefu tridesetosmogodišnjak koji je osvojio vrednu nagradu na lutriji.

Prošle nedelje, pre odlaska na posao, on je otkrio da je postao bogatiji za neverovatnih milion funti, pa je umesto zamenjivanja pokvarenih vodovodnih cevi, odlučio da pozove šefa i da otkaz. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

"Nakon što sam saznao da sam dobio novac na lutriji, pozvao sam šefa da ga obavestim da dajem otkaz, vratio sam službeni automobil i otišao da slavim.", oduševljeno je rekao Kristi, koji je dodao da je narednog ponedeljka ipak nazvao jednog od bivših kolega i pitao da li je šef ljut na njega, ali šef je u svemu video smešnu stranu i nije se naljutio.

Dobitnik vredne novčane nagrade izjavio je da će prvo da otplati sve dugove, a zatim će sa suprugom da odluči čime želi da se bavi u životu.

Povezane vesti: Dokazao da je sreća kada vas pogodi ptičji izmet "Sedmica" i "šestica" uplaćene na istom kiosku u par minuta Vratila loto tiket i ostala bez 30 miliona dolara Dobila milione na lutriji ali nastavlja da radi Bračni par osvojio 266 miliona dolara na lutriji

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobio na lotou i dao otkaz

Izvor: Radio 021, 19.Jun.2011

Nakon što je na lotou osvojio milion funti, Britanac Glen Kristi je ostvario ono o čemu mnogi maštaju - pozvao je svog šefa i demonstrativno dao otkaz.

Nastavak na Radio 021...

Osvojio milion funti pa pozvao šefa...

Izvor: TimockeVesti.net, 19.Jun.2011

Nakon što je na igri na sreću osvojio milion funti Britanac Glen Kristi uradio je ono o čemu mnogi maštaju pozvao je svog šefa i demonstrativno dao otkaz....Procitajte ceo tekst na izvornoj Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.