Osvetnici osvojili MTV

Izvor: Press, 15.Apr.2013, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Osvetnici' osvojili MTV

MTV filmske nagrade poznate su po najavama za letnju bioskopsku sezonu kao i po nagradama za najbolje filmove iz prošle godine.
U nedelju su najviše nagrada pokupili "Osvetnici", a sam reditelj Džoš Vedon (Joss Whedon) izjavio je da mu je ova nagrada najdraža. Dok je preuzimao statuu zlatnih kokica rekao je da jedva čeka 2015.godinu, kada stižu "Osvetnici 2".
Pored "Osvetnika", nagrade su osvojili i Bredli Kuper (Bradley Cooper)  i Dženifer Lorens (Jannifer >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Lawrence) i to za najbolje uloge i najbolji zajednički poljubac u filmu "U dobru i u zlu".
Dvostruki pobednik je i Džejmi Foks (Jamie Foxx), koji je kući poneo "WTF momenat" nagradu koju je osvojio za scenu sa Samjel L.Džeksonom u filmu "Đangova osveta". Džejmi je osvojio i specijalnu nagradu "MTV generacija" za svoj doprinos svetu filma.
Spisak svih pobednika možete da pogledate OVDE.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.