Izvor: Blic, 15.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oliver Dragojević svratio na Silbu

Oliver Dragojević svratio na Silbu

Silba je, kume moj, raj! - rekao je oduševljeno Oliver Dragojević kada se iskrcao na ostrvo Silbu. Njegov kum, dirigent Alan Bjelinski već trideset godina letuje na ovom ostrvu, a Oliver mu je uvek najdraži gost. Gosti su mu uvek dobrodošli, a posebno kad je, po Alenovom mišljenju, reč o najvećem morskom vuku na hrvatskoj estradi Oliveru Dragojeviću, koji je došao sa suprugom Vesnom, sinom Dinom i njegovom devojkom. Nakon jutarnje kafe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Oliver, Dino i Alan otišli su u ribarenje. Oliver je s porodicom predveče isplovio u nepoznatom smeru. Njemu je leti dom samo njegov brod, a kuća ceo Jadran.

Džesika Simpson: Želim da spasem svet

Džesika Simpson je nedavno u jednom intervjuu za američki časopis 'OK' izjavila da želi da spase svet. Glumica je još rekla da želi da učestvuje u misionarskom radu i da usvaja decu. Na pitanje šta bi uradila da ostane trudna sa svojim mužem, plavokosa lepotica je odgovorila: 'Sigurno bih bila uzbuđena, ali moj muž i ja baš i ne radimo na tome, još uvek samo vežbamo. Još ima puno stvari koje želimo da uradimo zajedno.' U intervjuu Džesika je još rekla i da je susret sa Andželinom Žoli na nju ostavio veliki utisak i da je oduševljena ovom holivudskom zvezdom.

Eminem odabrao grupu modela za turneju

Poznati reper Eminem je odabrao grupu prelepih ženskih modela da mu prave društvo svuda na njegovoj turneji po Velikoj Britaniji. Odabrane lepotice biće uvek u pripravnosti kako bi išle svuda kuda i popularni Eminem. Neimenovani izvori prenose da Eminem smatra da je to sve deo njegovog imidža da bude viđen u društvu seksi devojaka. Eminem je takođe pooštrio svoje zahteve kada je u pitanju turneja, među kojima se nalazi i soba za igranje, koja mora da bude prilagođena za osam osoba, da ima veliki TV, 'soni plejstejšn 2', košarkaški obruč i sto za stoni tenis.

Gvinet Paltrou igra u filmu o Votergejt skandalu

Gvinet Paltrou će najverovatnije glumiti u filmu o Vatergejt skandalu. Film će biti rađen na osnovu Jetersovog dela 'Drti triks'. Pored Gvinet u filmu će igrati Anet Bening i Meril Strip koja će igrati Martu Mičel, ženu američkog advokata. Prelepa 'oskarovka' Gvinet će takođe igrati suprugu, ali američkog savetnika, koja je bila upletena u mnoge političke radnje i pored toga ostala uz svog muža do kraja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.