OVO NIJE BILO U LAJVU! Haos nakon TUČE, Edis se IZLANUO – imaju sklopljen DOGOVOR! Izveo Draganu i rekao… ŠOK I NEVERICA!

Izvor: 011vodič.com, 03.Dec.2019, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NIJE BILO U LAJVU! Haos nakon TUČE, Edis se IZLANUO – imaju sklopljen DOGOVOR! Izveo Draganu i rekao… ŠOK I NEVERICA!

Veliki haos desio se ovog popodneva u rijalitiju “Zadruga 3” kada su se zbog Dragane Mitar pobili Vladimir Tomović i Edis Fetić.
Dok se obezbeđenje i pojedini zadrugari nakon incidenta smirivali Tomovića koji je govorio kako je Edo stiskao Draganu za ruku (a zapravo je, ispostavilo se kasnije, hteo da je poljubi i da ona pred svima prizna da su u vezi), Gospodin Torta je izveo Mitrovu napolje. Oni su se osamili >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u dvorištu, a Fetić je zahtevao od bivše “modelsice” da prizna pred svima da su njih dvoje u vezi. Te scene nisu emitovane u prenosu jer su bile reklame, a čini se da su njih dvoje priznali da je postoji dogovor pre ulaska.
– Htela sam samo da ispričam priču i onda bih rekla! Šta ti je? Ti si oženjen čovek, neću ništa da kažem dok se ne izjasniš – započela je Dragana, a Edis ju je odmah prekinuo:
– Ti si moja devojka! Ja sam tvoj čovek! Sad priznaj pred svima, ja sam tvoj čovek! Zagrli me i poljubi me sad!
– Neću da me osuđuje narod – ponavljala je Dragana.
– Izlazim sad – odgovorio je Edis, a ona mu je poručila da se to neće tako odigrati.
– Poljubi me sad i odmah – nastavljao je Fetić.
– A, što smo onda ušli? Pusti me prvo da ispričam priču – završila je Mitrova, a nakon što je Fetić rekao “hajde važi”, oni su se vratili u Belu kuću.




The post OVO NIJE BILO U LAJVU! Haos nakon TUČE, Edis se IZLANUO – imaju sklopljen DOGOVOR! Izveo Draganu i rekao… ŠOK I NEVERICA! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SAMO DAHĆU I LIŽU SE: Svi ismevaju Draganu i Tomovića na internetu

Izvor: Scandal.rs, 04.Dec.2019, 17:00

Već je mnogim gledaocima jasno da ono što rade Vladimir Tomović i Dragana Mitar je zapravo predstava zbog gledalaca. Glumci su se izgleda malo više zaneli u svojim ulogama. U toku noći, njih dvoje su završili u garderberu, gde kamera najbolje hvata čuveni “kadar”, i krenuli su glasno da se...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.