“Nikada više neću biti trener”

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Nikada više neću biti trener”

Geri Nevil, nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i trener Valensije, rekao je kako se nikada više neće baviti trenerskim poslom.
U četvrtak od 18:45 igraju Spartak Moskva – Tun, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.65.
Četrdesetčetvorogodišnji Nevil je proveo četiri meseca na klupi Valensije, a pune četiri godine >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je radio u stručnom štabu reprezentacije Engleske, a trenutno je suvlasnik Salford Sitija
Njegov brat, Fil, menadžer je ženske reprezentacije Engleske.
Probao sam da budem trener u Valensiji i to je bila jedna od boljih lekcija koje sam dobio. To je bio udarac po potiljku, nešto što svakom u životu treba ponekad. Više sam zainteresovan da vidim kako izgleda voditi posao iz uprave. Ja volim fudbal i često ga gledam, ali ne želim više nikada da budem trener – poručio je Nevil.
Geri Nevil je 19 godina igrao za Mančester junajted i to mu je bio jedini klub u karijeri za koji je nastupao. On je član čuvene generacije 92, iz koje su izašli i ljudi poput njegovog brata Fila, zatim Dejvida Bekama, Pola Skolsa, Rajana Gigsa i Nikija Bata.

The post “Nikada više neću biti trener” appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Nikola Maraš karijeru nastavlja u Španiji

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 09:25

Nikola Maraš karijeru će da nastavi u Almeriji. Nekadašnji fudbaler Rada u špansku drugu ligu dolazi iz portugalskog Šavesa na pozajmicu, uz mogućnost da Almerija otkupi ugovor.. Od 18:45 igraju Spartak Moskva – Tun, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.60.. Maraš je ovog...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.